Zenit

Naturvetenskap är kul

* Vem är surast i klassen?
* Hur ser världen ut genom ett par gitterglasögon?
* Vad händer egentligen med en marshmallow och en ballong om de utsätts för vakuum?


NYHET - Fysikinspiration från Västerhöjdgymnasiet i vår EXPERIMENTBANK. Klicka här!

 

Zenit ab Läromedel har många spännande experiment och smarta lösningar inom naturvetenskap för nyfikna - från förskola, grundskola, gymnasiet och högskolan.

Vi använder oss av praktiska exempel, laborationer och experiment som bygger på den utrustning som ofta redan finns ute i verksamheterna. Självklart finns alla nödvändiga produkter att komplettera med, såväl enstaka artiklar som färdiga paket med lärarhandledningar i vår webshop. Alla våra experiment baseras på aktuell läroplan och gör det enkelt för läraren att lägga upp sina lektioner. Experimenten går att ladda ner kostnadsfritt från hemsidan.

Zenit ab Läromedel - en komplett plattform för förskola, skola, gymnasiet och högskola/universitet. Det ska vara enkelt och roligt med naturvetenskap. Både att lära ut och att lära sig.

Vi kommer gärna ut till er skola och hjälper er att göra det bästa av det material ni redan har. Vi har idéerna och verktygen för att få fart på ma/no-lektionerna. Vi kan också skräddarsy kurser för personalen på just er skola.

Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för just er.
Ring 0523-379 00 eller maila: zenit@zenitlaromedel.se